ΕΝΑ ΣΥΝΝΕΦΟ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ

Ε
Δεν πέσαμε από τα σύννεφα με τις πρωινές δηλώσεις του Αλέξη Κούγια σχετικά με τους «επαγγελματίες ομοφυλόφιλους» μηνυτές του Λιγνάδη. Ο εν λόγω δικηγόρος έχει εκφράσει πλείστες φορές το μένος του απέναντι σε οτιδήποτε ο ίδιος θεωρεί μη υγιές, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την εμφάνιση του στην τηλεόραση το βράδυ των τελευταίων εκλογών όταν καταφέρθηκε εναντίον των Ρομά, των «λαθρομεταναστών» και «αυτών με τις ιδιαιτερότητες».
Η σημερινή του δήλωση είναι ένα ακόμα κομμάτι στον ηθικό πανικό που επικρατεί τις τελευταίες εβδομάδες. Ένας ηθικός πανικός σχεδιασμένος από τους κυρίαρχους να αποπροσανατολίσει και σύμφωνα με τον οποίο όλ@ οι ηθοποιοί είναι “παρά φύσιν”και ανώμαλοι, δυνάμει ψεύτες, όλ@ οι ΛΟΑΤΚΙ είναι παιδεραστές και συκοφάντες.
Ένα κομμάτι της δημόσιας σφαίρας, το συντηρητικότερο και πιο διεφθαρμένο, επιχειρεί να ταυτίσει τους εγκληματίες με τις έμφυλες ταυτότητες, την σεξουαλική αυτοδιάθεση με τα αποτελέσματα των εγκλημάτων (γονείς δεν είχαν, γιατί πήγαιναν εκεί; ) και εν ολίγοις να αντιστρέψει τους ρόλους των θυτών και των κακοποιημένων ανθρώπων.

Σχετικά με τον συγγραφέα

Γραφεί: Κιουρί-at

Πρόσφατα Κείμενα

Άρχειο

Categories

Μπορείτε να μας βρείτε: